Hodnocení komiksu - Jak toto dopadne ?

29. ledna 2012 v 12:19 | lucka-lucy |  Hodnotím vaše komiksy



Název komiksu: Jak toto dopadne ?
Autorka komiksu: Ell
Počet dílů: Úvod + 2 díly
Odkaz na komiks: ZDE

1.Děj

Zajímavý námět ! Komiks se mi moc zalíbil. Jen je škoda že má pouze 2 díly. Doporučovala bych dále pokračovat, protože určitě nejen mě zajímá jak to bude dál. Teď je to celkem napínavý. U mnoha komiksů je několik prvních dílů nudných, ale u tvého komiksu je napětí hned na začátku. Dobrá práce !
BODY...10/10

2.Úvodní fotka

Celkem povedená. Akorát bych vytkla bílé pozadí, to se mi tam moc nelíbí. Každý má jiný vkus takže se ti to klidně může líbit :D Jinak je úvodní fotka celkem dobrá.
BODY...8/10

3.Kvalita fotek

Fotky jsou v celkem dobré kvalitě. Když kvalitu srovnávám s některými jinými komiksy, máš kvalitu skvělou :D
BODY...10/10

4.Kulisy

Celkem dobré. Akorát bys mohla pověsit na stěny nějaké obrazy. Holé stěny asi nikdo nemá :-)
BODY...7/10

5.Chyby

Žádných chyb jsem si nevšimla. Dobré.
BODY...10/10

Počet bodů...45/50 = těsná 1 :D

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Sims-team-4ever // Klaudhia Sims-team-4ever // Klaudhia | Web | 29. ledna 2012 v 18:42 | Reagovat

Pěkné hodnocení. :)

2 Gladuska Gladuska | Web | 29. ledna 2012 v 20:51 | Reagovat

jé, nězhodnotila bys mi taky komix? :) pěkně hodnotíš! ;)

3 Lilinka Lilinka | Web | 29. ledna 2012 v 23:11 | Reagovat

dobře ohodnoceno, ale možná bych dalal trochu méně

4 Monna Monna | E-mail | Web | 30. ledna 2012 v 7:12 | Reagovat

Zajimavé hodnocení, dala jsi docela hodně bodů ;)))

5 Katule Katule | Web | 30. ledna 2012 v 11:31 | Reagovat

Dobré hodnocení

6 Kiley Kiley | Web | 30. ledna 2012 v 19:01 | Reagovat

Ahoj, myslím si že jsi jí to hezky ohodnotila ;-)

7 Pagess Pagess | 30. ledna 2012 v 20:40 | Reagovat

Nooo moc hezky ohodnocené .. U mě skončila kontrola AFFS a okaždým jsem napsala co si o něm myslím, tak se běž mrknout :)) JInak ke článku, mě se zase třeba líbí to bílé pozadí! ale je to otázk akaždého a jeho vkusu :)

8 Ell Ell | Web | 31. ledna 2012 v 18:56 | Reagovat

Ooo děkuju :)

9 Domi Domi | Web | 1. února 2012 v 14:33 | Reagovat

Hezké :)

10 thesims3 thesims3 | Web | 2. února 2012 v 14:17 | Reagovat

Týýjo, celkem hodně bodů.. =)

11 Dyidy~ Dyidy~ | Web | 2. února 2012 v 15:22 | Reagovat

Fakt skvělé hodnocení ;).. Docela i souhlasím

12 perla a rosie perla a rosie | Web | 2. února 2012 v 18:24 | Reagovat

S HODNOCENIM CELKEM SOUHLASÍM a myslim ze ell za to velice rada

13 Anny Anny | Web | 3. února 2012 v 20:35 | Reagovat

Pěkný xD

14 MRS.Cloe MRS.Cloe | Web | 4. února 2012 v 10:42 | Reagovat

Souhlasím. Pěkně zhodnocené!

15 jally-g jally-g | Web | 4. února 2012 v 15:05 | Reagovat

Chtěla jsem se zeptat jestli mě teda máš v affs nebo co? Já tě tam mám a často ti chodím na blog! ;)

16 jally-g jally-g | Web | 4. února 2012 v 15:05 | Reagovat

Promin to byla chyba!! Máš mě v affs já taky! Promin nic! :D :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama